Behöver du någonstans att förvara dina möbler i Göteborg? Du kanske väntar på en flytt och behöver tillfällig förvaring, eller så kanske förrådet i källaren inte riktigt räcker till? Rent & Move erbjuder magasinering i Göteborg och smart förvaring i träcontainers till bra pris. Hos oss kan du hyra ett säkert förråd för dina ägodelar och vi erbjuder även flytthjälp om du behöver det.

Magasinering i Göteborg som underlättar vardagen

Det kan finnas många olika situationer i livet där magasinering av möbler underlättar din vardag. Du har en trygg plats där dina saker förvaras medan du kan fokusera på annat. Att hyra ett förråd är både smidigt och enkelt och vi hjälper dig hela vägen.

Exempel på när extra utrymme kan behövas:

  • Du väntar på att flytta
  • Du får inte plats i eget förråd
  • Förvaring av dödsbo
  • Förvaring av utemöbler
  • Förvaring av kontorsmöbler

Dina saker magasineras tryggt i en träcontainer

När du hyr ett förråd av oss så förvaras allt i träcontainers som vi med hjälp av en truck kör fram till er hyrbil eller släp. Det här gör att det blir enkelt att lasta in era prylar. Sedan skruvar vi igen er möblelcontainer och staplar dem ovanpå varandra.

Du kan känna dig trygg med att vi har rymliga och ändamålsenliga lokaler som är larmade och kameraövervakade samt direktanslutna till larmcentral. Vi har även avtal med Anticimex för att lagret skall hållas fritt från skadedjur. Temperaturen på vårt lager håller alltid minst 14 grader året runt för att skydda dina saker.

Flytthjälp till och från magasineringen

Det är inte alltid ett litet projekt att flytta möbler och saker till ett förråd. Det tar tid och du behöver ordna med en bil eller släp. Så när du behöver hjälp med att flytta dina saker till våra förråd och magasinering i Göteborg så gör vi såklart även det. Vi vill underlätta för dig så mycket som möjligt. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med flytt av möbler.

Vill du flytta dina saker själv så kan du hyra en flyttbil och flyttkartonger av oss.

Ring oss på 010-330 04 80 eller kontakta oss via hemsidan så ordnar vi en lösning som passar dig.

Beräkna pris för magasinering i Göteborg

Vid långtidsmagasinering går det att få rabatt på hyran.

Låter det intressant? Boka ditt magasin!

Vanliga frågor och svar

Här samlar vi vanliga frågor och svar kring magasinering i Göteborg. Har du några andra frågor eller funderingar till att hyra förråd så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vår ambition är att erbjuda en trygg magasinering till ett pris du är nöjd med.

När kan jag besöka mitt förråd?

Magasinet är öppet måndag till fredag kl 8:00-16:30 och du behöver boka en tid innan ditt besök. På helgen är magasinet endast öppet vid tidsbokning. Vid öppning under en helgdag tar vi ut en avgift om 400 kr per timme utöver truckavgiften. Truckhantering vid deluttag eller ut från magasin kostar 100 kr per container.

Du bokar tid genom att ringa till oss p 010-330 04 80 eller kontakta oss via formuläret på sidan. Kontakta oss senast en dag före ni ska in eller ut på magasinet så att vi hinner förbereda.

Kan jag låna filtar till mina saker?

Självklart! Filtar till att emballera ömtåliga möbler och andra föremål får du låna av oss under hela tiden du magasinerar hos oss. Vill du använda filtar för att emballera möbler när du transporterar dem till eller från vårt magasin kan du köpa eller lägga en deposition på 60 kr per filt.

Hur fungerar det med uppsägning?

Uppsägning av magasinering skall ske senast den 15:e månaden innan sakerna hämtas ut för att slippa debitering nästkommande månad. Har du som står på avtalet själv inte möjlighet att närvara när sakerna hämtas ut är ni tvungna att skriva ut och ta med en fullmakt. Legitimation ska alltid tas med.

Hur fungerar det med försäkring vid magasinering?

Vår magasinering i Göteborg är godkänd av alla försäkringsbolag. Vi rekommenderar dig att ta kontakt med ditt hemförsäkringsbolag och tala om att du skall magasinera hos oss. Försäkring ingår dock inte i magasinshyran. Våra containers rymmer ca 9 m3 vilket motsvarar ett rum och kök på ca 25 kvm. Maxvikt 2000 kilo per möbelcontainer.

Magasinering i Göteborg - Träcontainer som är staplade på varandra

Våra träcontainrar för magasinering i Göteborg

Vi samarbetar med:

Svenska Alarm logo
Anticimex logo