När du letar efter trygg förvaring i Göteborg har vi på Rent & Move en smart och prisvärd lösning till dig. Vi erbjuder magasinering i Göteborg där du kan förvara möbler, flyttkartonger eller hela ditt bohag sanitärt och säkert i träcontainers. Hos oss kan du hyra ett pålitligt förråd för dina ägodelar om källaren inte räcker till eller i samband med en flytt. Behöver du flytthjälp erbjuder vi det också!

Magasinering av möbler som underlättar vardagen

Det kan finnas många olika situationer i livet där magasinering av möbler underlättar din vardag. Att inte ha nog med plats där hemma leder snabbt till både stress och frustration, och att förvara sitt gods på fel sätt kan ha förödande konsekvenser på möbler och andra tillhörigheter. Hos Rent & Move får du en trygg plats där dina saker förvaras på ett säkert sätt. Låt oss ta hand om ditt bohag medan du får tid och fokus över till annat. Att hyra ett förråd hos oss i Göteborg är både smidigt och enkelt, och vi hjälper dig såklart hela vägen.

Exempel på när extra utrymme kan behövas:

  • Du väntar på att flytta
  • Du får inte plats i eget förråd
  • Förvaring av dödsbo
  • Förvaring av utemöbler
  • Förvaring av kontorsmöbler

Trygg magasinering i träcontainer

När du hyr ett förråd av oss så magasineras ditt bohag och förvaras i träcontainers. Med hjälp av en truck kör vi fram till er hyrbil eller släp, vilket underlättar mycket när ni lastar in era prylar. När allt är färdigt skruvar vi igen er möblelcontainer och staplar dem ovanpå varandra.

Rent & Move är ett tryggt och pålitligt alternativ för magasinering i Göteborg, och du kan alltid känna dig trygg när du lämnar dina saker i våra händer.

För att säkerställa och hålla hög kvalitet har vi tagit följande åtgärder:

  • Vi har rymliga och ändamålsenliga lokaler som är larmade och kameraövervakade, samt direktanslutna till larmcentral.
  • Vi har även avtal med Anticimex för att lagret skall hållas fritt från skadedjur.
  • Temperaturen på vårt lager håller alltid minst 14 grader året runt för att skydda dina saker.

Flytthjälp till och från magasineringen

Det är inte alltid ett litet projekt att flytta möbler och saker till ett förråd. Att ordna med en bil eller släp tar tid, för att inte tala om allt som ska bäras och staplas. För att underlätta för dig så mycket som möjligt hjälper vi dig gärna att flytta dina saker till våra förråd och magasinering i Göteborg. Vi vill vara ditt självklara val när det kommer till förvaring, och är inte rädda att ta det extra steget för att våra kunder ska bli nöjda. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med flytt av möbler.

Vill du flytta dina saker själv så kan du hyra en flyttbil och flyttkartonger av oss.

Ring oss på 010-330 04 80 eller kontakta oss via hemsidan så ordnar vi en lösning som passar dig.

Beräkna pris för magasinering i Göteborg

Vid långtidsmagasinering går det att få rabatt på hyran.

Låter det intressant? Boka ditt magasin!

Vanliga frågor och svar om magasinering i Göteborg

Här samlar vi vanliga frågor och svar kring magasinering i Göteborg. Har du några andra frågor eller funderingar kring att hyra förråd, eller någon av våra andra tjänster, så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vår ambition är att erbjuda en trygg magasinering till ett pris du är nöjd med.

När kan jag besöka mitt förråd?

Magasinet är öppet måndag till fredag kl 8:00-16:30 och du behöver boka en tid innan ditt besök. På helgen är magasinet endast öppet vid tidsbokning. Vid öppning under en helgdag tar vi ut en avgift om 400 kr per timme utöver truckavgiften. Truckhantering vid deluttag eller ut från magasin kostar 100 kr per container.

Du bokar tid genom att ringa till oss på 010-330 04 80 eller kontakta oss via formuläret på sidan. Kontakta oss senast en dag före ni ska in eller ut på magasinet så att vi hinner förbereda.

Vad kostar magasinering i Göteborg?

Vår magasinering i Göteborg är lika prisvärd som den är trygg och kostar från 375 kr i månaden. En komplett översikt över våra priser hittar du i vår pristabell lite längre upp. Vid långtidsmagasinering finns även möjlighet att få rabatt på hyran.

Kan jag låna filtar till mina saker?

Självklart! Filtar till att emballera ömtåliga möbler och andra föremål får du låna av oss under hela tiden du magasinerar hos oss i Göteborg. Vill du använda filtar för att emballera möbler när du transporterar dem till eller från vårt magasin kan du köpa eller lägga en deposition på 60 kr per filt.

Hur fungerar det med uppsägning?

Uppsägning av magasinering skall ske senast den 15:e månaden innan sakerna hämtas ut för att slippa debitering nästkommande månad. Har du som står på avtalet själv inte möjlighet att närvara när sakerna hämtas ut är ni tvungna att skriva ut och ta med en fullmakt. Legitimation ska alltid tas med.

Hur fungerar det med försäkring vid magasinering?

Vår magasinering i Göteborg är godkänd av alla försäkringsbolag. Vi rekommenderar dig att ta kontakt med ditt hemförsäkringsbolag och tala om att du skall magasinera hos oss. Försäkring ingår dock inte i magasinshyran. Våra containers rymmer ca 9 m3 vilket motsvarar ett rum och kök på ca 25 kvm. Maxvikt 2000 kilo per möbelcontainer.

Magasinering i Göteborg - Träcontainer som är staplade på varandra

Våra träcontainrar för magasinering i Göteborg

Vi samarbetar med:

Svenska Alarm logo
Anticimex logo