När du behöver genomföra en kontorsflytt i Göteborg eller företagsflytt så hjälper vi dig med allt det praktiska. Med noggrann planering behöver inte er kontorsflytt inverka på det ordinarie arbetet. Oavsett om du har ett företag som ska flytta till helt nya lokaler eller göra en intern omflyttning så finns vi redo med vår kompetens och erfarenhet inom branschen. Vi kan hjälpa ditt företag oavsett storlek eller vilken utmaning ni står inför.

En effektiv och smidig kontorsflytt i Göteborg

När vi utför kontorsflytt så har vi en arbetsledare som ni lämnar nödvändiga direktiv åt. Det är bra om ni själva utser en flyttansvarig inför er kommande företagsflytt så att ni beställer flyttkartonger i god tid och planerar om ni själva eller vår personal ska demontera eller montera vissa möbler. Det är också bra om ni planerar hur möblerna ska placeras ut i ert nya kontor.

Vid behov tar vi isär och sätter ihop era skrivbord för att underlätta arbetet. Vi skruvar även ner allt väggfast som hyllor, armaturer, tavlor och whiteboards om så önskas.

Att tänka på för att flytten ska bli så smidig som möjlig:

  • Utse gärna en flyttansvarig
  • Beställ flyttkartonger i god tid
  • Märk upp på flyttkartonger på kortsidan vilket rum innehållet tillhör
  • Behövs det hjälp att demontera och montera möbler?
  • Planera möblernas placering i det nya kontoret

Företagsflytt med specialutrustning

För att er kontorsflytt ska bli effektiv som möjligt har vi även specialvagnar till skrivbord, kärror och en mycket kompetent personal till ert förfogande. Meddela oss om ni har något tungt som t ex. kassaskåp, piano eller kristallkrona som ska med i flytten så tar vi med specialutrustning till detta.

Packa ner i riktiga flyttlådor

För att er flytt ska gå så smidigt som möjligt är det viktigt att packa ner era saker i rejäla flyttlådor och märka upp på kortsidan av flyttlådan till vilket rum den ska i ert nya kontor. Vi kör ut flyttkartonger till er i god tid så att ni hinner packa ner och förbereda. När väl flytten är utförd så kommer vi även och hämtar flyttkartongerna. Tänk på att vika ihop flyttlådan till en flyttkartong så blir det lättare för vår personal när vi hämtar dem.

Köra till återvinning

Har ni kontorsmöbler eller elektronik som ni inte längre använder kan vi köra det till en närliggande återvinningscentral. Då tillkommer kostnad för tippningen.

Hur kan vi hjälpa er med kontorsflytt i Göteborg?

Vi kommer gärna på ett kostnadsfritt kundbesök för att möta era önskemål. Ring och boka in ett kundbesök på 010-330 04 80 eller skicka ett mail till [email protected]. Det går även bra att fylla i en offertförfrågan så återkommer vi med en prisuppgift så snart vi kan.