Flyttfirma Mölnlycke

Snabb & billig flyttfirma Mölnlycke

Letar du efter en flyttfirma i Mölnlycke? Hör av dig till oss när du behöver boka proffsig flytthjälp! Vi erbjuder personlig service och skräddarsydda paketlösningar som passar just dig och din situation. Mölnlycke är en vacker tätort ett stenkast från storstaden, med närhet till friluftsområden och naturreservat. Perfekt för dig som gillar att vara en del av storstadslivet, men även vill kunna dra sig undan. Oavsett om du ska flytta till, från eller inom Mölnlycke så hjälper vi dig på ett smidigt sätt.

Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att du får säkra & pålitliga flyttjänster, som gäller för både privatpersoner och företag. Att vi är en komplett flyttfirma i Mölnlycke innebär att vi utöver flytthjälp även erbjuder packning, bärhjälp och flyttstädning om du behöver det. Självklart alltid till ett bra paketpris! Vi är flyttfirman som inte är rädda för att göra det lilla extra för våra kunder.

Både packhjälp och flyttkartonger ingår

Tack vare våra paketlösningar kan du få precis den lösning som du behöver, där exempelvis packhjälp och flyttkartonger ingår. I en flytt är det många moment som ska klaras av, men med lite planering och struktur kommer allt flyta på smidigt. Är du i behov av hjälp med packning och flyttkartonger är det viktigt att ta kontakt med oss i god tid, samt att bestämma vem som ska packa ner vad. Rent & Move hjälper er med så lite eller så mycket ni vill, och önskar ni packhjälp utav oss tar vi med flyttkartonger samt övrigt packmaterial för att kunna packa ner och förbereda inför kommande flyttdag.

Vi rekommenderar att ni väljer en av våra paketlösningar och packar ner ordentligt i rejäla flyttkartonger så kommer flytten att gå smidigt!

Flyttfirma Mölnlycke med full försäkring

Genom att anlita Rent & Move som er flyttfirma i Mölnlycke kan ni försäkra er om att vi tar hand om ert bohag på bästa sätt. Vi erbjuder våra kunder fast pris när vi hjälper er med flytthjälp, flyttstädning eller packning. Under hela vår hantering är vår personal och ert bohag försäkrat. Självklart innehar vi även yrkestrafiktillstånd för att kunna transportera gods på vägen.

Billig flytthjälp med RUT-avdrag

Det går att ansöka om RUT-avdrag för arbetskostnaden och det gör vi åt er. Som privatperson över 18 år kan man ansöka om skattereduktion på hela 75.000 kr per år. Läs mer om RUT-avdrag och hur det fungerar hos Skatteverket.

Transport till återvinning eller skänka bort?

Önskar ni transportera en del möbler som ni inte längre vill ha kvar så kan vi köra dem till en närliggande återvinningsstation. Märk då upp alla saker ni vill att vi tar med oss så att det inte blir några oklarheter på flyttdagen. Har ni ett tippkort lånar vi gärna detta när vi kör till tippen annars är vi tvungna att ta ut en tippavgift.

Dags att flytta? Få en kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri offert så snart vi kan.

Flyttfirma i Borås, Alingsås, Åby, Kungsbacka