Flyttfirma Kungsbacka

Erfaren flyttfirma Kungsbacka

Vi är en serviceinriktad och erfaren flyttfirma Kungsbacka som hjälper dig att flytta smidigt och tryggt till ett fast pris. Vi erbjuder dig paketlösningar för packning, flytthjälp, flyttstädning och magasinering till till ett förmånligt pris. Kungsbacka är en ort med mycket att se och göra. Du har närheten till fina naturområden som passar friluftslivet. Du kan också uppleva historiska byggnader, slott, kulturhus, teater och andra spännande aktiviteter. Oavsett om du ska flytta till, från eller inom Kungsbacka så hjälper vi dig med en trygg och smidig flytt.

Packa och förbered rätt inför flytten

För att göra flytten så smidig som möjlig är det viktigt att ni packar och förbereder. Våra flyttkartonger är av högsta kvalitet och staplas enkelt tre och tre på höjd för lättare hantering av oss på flyttdagen. Märk upp på flyttlådans kortsida med vilket rum den ska placeras i din nya bostad så att uppackningen går enkelt.

Vi är en komplett flyttfirma

Att vi är en flyttfirma i Kungsbacka innebär att vi erbjuder allt det du behöver kring din flytt. Allt ifrån packning, demontering, flytthjälp, montering, uppackning samt flyttstädning. Vi tar hand om det praktiska medan du kan fokusera på det roliga: att komma igång i din nya lägenhet! Behöver du mer utrymme till dina saker har vi även ett lager där vi kan magasinera.

Flytthjälp med rutavdrag och fast pris

Vår flyttfirma Kungsbacka erbjuder sina kunder ett fast pris med rutavdrag. Den 1 augusti 2016 infördes rutavdrag för packning, flytthjälp och flyttstädning. Det går att ansöka om rutavdrag upp till 50.000 kr per person och år hos Skatteverket.

Flyttfirma Kungsbacka med körning till ÅVC

I samband med din flytt har vi möjlighet att köra saker till en närliggande återvinningscentral för att slänga saker som ni inte längre önskar eller transportera saker till en hjälporganisation.

Dags att flytta? Få en kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri offert så snart vi kan.

Flyttfirma i Borås, Alingsås, Åby, Kungsbacka