Flyttfirma i Borås | Rent & Move | Flyttlådor och flytbil

Din kompletta flyttfirma i Borås

Letar du efter en flyttfirma i Borås? Hör av dig till oss när du behöver boka proffsig flytthjälp! Vi är serviceinriktade och hjälper dig med förberedelser och tips inför flytten. Borås är en stad med en vacker landsbygd som har mycket att erbjuda. Njut av grönområden i 15 parker, utforska 160 lekplatser och upplev närheten till natur, sjö och friluftsliv. Oavsett om du ska flytta till, från eller inom Borås så hjälper vi dig på ett smidigt sätt.

Vi hjälper dig med smidiga och trygga flyttjänster för både privatpersoner och företag i Borås. Att vi är en komplett flyttfirma innebär att vi även erbjuder packning, bärhjälp, eller flyttstädning om du behöver det. Självklart alltid till ett bra paketpris!

Behöver du packhjälp och flyttkartonger?

Vi vet att en flytt kan vara lite stressande, men med lite planering och struktur kommer allt flyta på smidigt. För att hinna med alla förberedelser är det av högsta vikt att ni bestämmer er för vem som ska packa ner allt i bostaden och eventuellt tömma vind, garage eller källarförråd. Önskar ni packhjälp utav oss tar vi med flyttkartonger samt övrigt packmaterial för att kunna packa ner och förbereda inför kommande flyttdag.

Vi rekommenderar att ni väljer en av våra paketlösningar och packar ner ordentligt i rejäla flyttkartonger så kommer flytten att gå smidigt.

Våra enkla paketlösningar

SMALL MEDIUM LARGE
Flytthjälp Flytthjälp Flytthjälp
Flyttkartonger* Flyttkartonger* Flyttkartonger*
Packpapper* Packpapper* Packpapper*
Flyttstädning Flyttstädning
Packhjälp

* Packmaterial som flyttlådor och makulatur varierar beroende på er bostads storlek. Välkommen att göra en offertförfrågan så återkopplar vi med en kostnadsfri offert så snart vi har möjlighet.

Transport till återvinning eller skänka bort?

Önskar ni transportera en del möbler som ni inte längre vill ha kvar så kan vi köra dem till en närliggande återvinningsstation. Märk då upp alla saker ni vill att vi tar med oss så att det inte blir några oklarheter på flyttdagen. Har ni ett tippkort lånar vi gärna detta när vi kör till tippen annars är vi tvungna att ta ut en tippavgift.

Flyttfirma i Borås med full försäkring

Genom att anlita Rent & Move som er flyttfirma i Borås kan ni försäkra er om att vi tar hand om ert bohag på bästa sätt. Vi erbjuder våra kunder fast pris när vi hjälper er med flytthjälp, flyttstädning eller packning. Under hela vår hantering är vår personal och ert bohag försäkrat. Självklart innehar vi även yrkestrafiktillstånd för att kunna transportera gods på vägen.

Billigare flytt med RUT-avdrag

Det går att ansöka om RUT-avdrag för arbetskostnaden och det gör vi åt er. Som privatperson över 18 år kan man ansöka om skattereduktion på hela 50.000 kr per år. Läs mer om RUT-avdrag och hur det fungerar hos Skatteverket.

Boka ett kostnadsfritt kundbesök idag

Vi erbjuder alla våra kunder som bor i Borås ett kostnadsfritt kundbesök där en representant från oss kommer hem till er för att gå igenom era önskemål. Kontakta oss via hemsidan för ett kundbesök eller ring till oss på 010-330 04 80.