Flyttfirma Alingsås

Snabb & billig flyttfirma Alingsås

Letar du efter en flyttfirma i Alingsås? Hör av dig till oss när du behöver boka proffsig flytthjälp! Vi är serviceinriktade och hjälper dig gärna med förberedelser och tips inför flytten. Alingsås är kaféstaden med det lilla extra. Sätt dig och njut av frisk luft på en mysig uteservering med nybryggt kaffe, eller bara njut av närheten till naturen. Oavsett om du ska flytta till, från eller inom Alingsås så hjälper vi dig på ett smidigt sätt.

Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att du får säkra & pålitliga flyttjänster, som gäller för både privatpersoner och företag i Alingsås. Att vi är en komplett flyttfirma innebär att vi utöver flytthjälp även erbjuder packning, bärhjälp och flyttstädning om du behöver det. Självklart alltid till ett bra paketpris! Vi är flyttfirman i Alingsås som inte är rädda för att göra det lilla extra för våra kunder.

Behöver du packhjälp och flyttkartonger?

Vi vet att en flytt kan vara lite stressande, men med lite planering och struktur kommer allt flyta på smidigt. För att hinna med alla förberedelser är det av högsta vikt att ni bestämmer er för vem som ska packa ner allt i bostaden och eventuellt tömma vind, garage eller källarförråd. Önskar ni packhjälp utav oss tar vi med flyttkartonger samt övrigt packmaterial för att kunna packa ner och förbereda inför kommande flyttdag.

Vi rekommenderar att ni väljer en av våra paketlösningar och packar ner ordentligt i rejäla flyttkartonger så kommer flytten att gå smidigt.

Flyttfirma Alingsås med full försäkring

Genom att anlita Rent & Move som er flyttfirma i Alingsås kan ni försäkra er om att vi tar hand om ert bohag på bästa sätt. Vi erbjuder våra kunder fast pris när vi hjälper er med flytthjälp, flyttstädning eller packning. Under hela vår hantering är vår personal och ert bohag försäkrat. Självklart innehar vi även yrkestrafiktillstånd för att kunna transportera gods på vägen.

Billigare flytt med RUT-avdrag

Det går att ansöka om RUT-avdrag för arbetskostnaden och det gör vi åt er. Som privatperson över 18 år kan man ansöka om skattereduktion på hela 50.000 kr per år. Läs mer om RUT-avdrag och hur det fungerar hos Skatteverket.

Transport till återvinning eller skänka bort?

Önskar ni transportera en del möbler som ni inte längre vill ha kvar så kan vi köra dem till en närliggande återvinningsstation. Märk då upp alla saker ni vill att vi tar med oss så att det inte blir några oklarheter på flyttdagen. Har ni ett tippkort lånar vi gärna detta när vi kör till tippen annars är vi tvungna att ta ut en tippavgift.

Dags att flytta? Få en kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri offert så snart vi kan.

Flyttfirma i Borås, Alingsås, Åby, Kungsbacka