Boka en billig flyttfirma i Göteborg till ett fast pris

Letar ni efter en billig flyttfirma i Göteborg? Då har ni kommit rätt. Rent & Move hjälper er med flera tjänster i samband med er flytt. Vi tar hand om allt ifrån packning, demontering, montering, flytthjälp, uppackning samt flyttstädning till ett fast lågt pris.

Önskar ni mer utrymme har vi även ett stort lager där vi kan magasinera hela eller delar av er bostad. Vill ni få en kostnadsfri offert så fyll i en offertförfrågan så skickar vi en så snart som möjligt. Precis som en billig flyttfirma i Göteborg ska vara!

Billig flyttfirma Göteborg med rutavdrag

Vår flyttfirma i Göteborg erbjuder självklart alla kunder ett fast billigt pris med RUT-avdrag.
Den 1 augusti 2016 infördes rutavdrag för packning, flytthjälp och flyttstädning, där alla personer över 18 år har möjlighet att ansöka om rutavdrag upp till 50.000 kr per år.

Packa ner rätt i rejäla flyttlådor

Det är oerhört viktigt att ni packar och förbereder er flytt i god tid.
Våra flyttkartonger är av högsta kvalité och staplas enkelt tre och tre på höjd för lättare hantering av oss på flyttdagen.
Märk upp på flyttlådans kortsida till vilket rum den ska placeras i nästa bostad så att uppackningen går enkelt.

Transport till ÅVC eller hjälporganisation

I samband med er flytt har vi möjlighet att köra saker till en närliggande återvinningscentral för att slänga saker som ni inte längre önskar eller transportera saker till en hjälporganisation.